Familieweekend of familiedag

Vele families hebben een soms al jaren bestaande traditie om eens in de zoveel tijd op een geschikte locatie bij elkaar te zijn voor een familieweekend en ze zoeken daarvoor dan een passend en comfortabel grote accomodatie. Je ziet je broers en zussen weer eens, vader en moeder genieten volop van alle gezelligheid en niet te vergeten: de kleinkinderen!
 
Een andere goede aanleiding kan zijn: het samen met kinderen en kleinkinderen vieren van een 40-jarig of 50-jarig huwelijksfeest of bijvoorbeeld omdat Oma 80 jaar wordt...
 
Men zoekt dan een plek waar ieder het naar de zin kan hebben; voldoende ruimte, voldoende kamers (11), goede en schone voorzieningen, privacy.  
Het slaapgedeelte bevindt zich in de boerderij waar U de beschikking heeft over liefst 11 kamers. De bedden zijn voorzien van een onderlaken, dekbed(overtrek) en kussen(sloop) dient u zelf mee te brengen of u kun bedlinnen huren, € 5,00 per set)

Groepen in onze groepsaccommodatie zijn in principe zelfverzorgend: men regelt b.v. zelf de maaltijden. Kookgerei, servies en bestek zijn daarvoor in voldoende mate aanwezig. Ruimten die worden gebruikt houdt U tijdens het verblijf zelf schoon. Verder neemt men zélf hand- en theedoeken mee alsmede vuilniszakken, schoonmaakartikelen en toiletpapier. Ook koffie/thee, frisdrank en sterke drank kunt u zelf meenemen 
 
Voor de koks onder u is een en volledig ingerichte keuken aanwezig met o.a. magnetron, gasfornuis koelkast en snelle vaatwasser. Tevens is een goede gas-BBQ te huur.
 
 

Meer informatie of reserveren?

Naam *:
Tel.nr *:
E-mailadres *:
Datum: van tot
Aantal personen:
Aanvullingen:
 

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Wandel en fiets arrangement 80,00 p.p.

wandel-en-fiets-arrangement-8000-pp

Te voet en per fiets verkent u het wonderschone Westerwolde! Bij dit arrangement ontvangt u uitgebreide wandel- en fietskaarten.

2 overnachtingen inclusief ontbijt en gebruik van een fiets.

Meer informatie en reserveren

gezellige middag of avond met....

gezellige-middag-of-avond-met

 Kom naar de Waalehof om samen met vrienden of familie 

voor een gezellige middag of avond, een Broodmaaltijd of

Warm/Koud buffet, hapjes buffet stampot buffet enz vraag of kijk naar de

mogelijkheden.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

kano varen

kano-varen

 Een kanotocht op de Ruiten Aa in de vroege ochtendzon. Peddelen in een éénpersoonskajak of met meerdere personen in een kano door de stilte van de ochtend terwijl de nevel over het water strijkt. Op de achtergrond is een luid orkest van zangvogels te horen. Slechts enkele eenden of meerkoeten zijn op het water te bespeuren, en misschien op de oever wat koeien of schapen. Een bijzondere manier om de dag te beginnen. Een waar paradijs, dus neem je verrekijker mee.

 

 

 

Meer informatie en reserveren

Zomer aanbieding BBQ

zomer-aanbieding-bbq

De tijd van de BBQ is weer in aantocht, wie een BBQ boekt in de maand juli

krijgt na afloop gratis een ijs. € 31,00 pp inclusief drinken.

Meer informatie en reserveren

Hotel de Waalehof - Jipsinghuizen

Hotel de Waalehof Hotel de Waalehof Kanoen in Westerwolde Hotel de Waalehof achterzijde Kanoen in Westerwolde tijdens een personeelsfeest of uitje met de familie of vrienden Peddel en Pedaal Hotel de Waalehof