Familieweekend of familiedag

Vele families hebben een soms al jaren bestaande traditie om eens in de zoveel tijd op een geschikte locatie bij elkaar te zijn voor een familieweekend en ze zoeken daarvoor dan een passend en comfortabel grote accomodatie. Je ziet je broers en zussen weer eens, vader en moeder genieten volop van alle gezelligheid en niet te vergeten: de kleinkinderen!
 
Een andere goede aanleiding kan zijn: het samen met kinderen en kleinkinderen vieren van een 40-jarig of 50-jarig huwelijksfeest of bijvoorbeeld omdat Oma 80 jaar wordt...
 
Men zoekt dan een plek waar ieder het naar de zin kan hebben; voldoende ruimte, voldoende kamers (11), goede en schone voorzieningen, privacy.  
Het slaapgedeelte bevindt zich in de boerderij waar U de beschikking heeft over liefst 11 kamers. De bedden zijn voorzien van een onderlaken, dekbed(overtrek) en kussen(sloop) dient u zelf mee te brengen of u kun bedlinnen huren, € 5,00 per set)

Groepen in onze groepsaccommodatie zijn in principe zelfverzorgend: men regelt b.v. zelf de maaltijden. Kookgerei, servies en bestek zijn daarvoor in voldoende mate aanwezig. Ruimten die worden gebruikt houdt U tijdens het verblijf zelf schoon. Verder neemt men zélf hand- en theedoeken mee alsmede vuilniszakken, schoonmaakartikelen en toiletpapier. Ook koffie/thee, frisdrank en sterke drank kunt u zelf meenemen 
 
Voor de koks onder u is een en volledig ingerichte keuken aanwezig met o.a. magnetron, gasfornuis koelkast en snelle vaatwasser. Tevens is een goede gas-BBQ te huur.
 
 

Meer informatie of reserveren?

Naam *:
Tel.nr *:
E-mailadres *:
Datum: van tot
Aantal personen:
Aanvullingen:
 

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

kano varen in het donker

kano-varen-in-het-donker

op vrijdag 29 augustus gaan we kanoën in het donker

we beginnen om 21.00 uur en na het varen is het mogelijk om iets te drinken en een broodje hamburger!!!!

de kosten zijn  € 3,00 pp voor het kano varen.

OPGAVE VERPLICHT bel 0599-326546 of mail naar info@hoteldewaalehof.nl

VOL = VOL

 

Meer informatie en reserveren

route.nl - Westerwolde met Jipsinghuizen en Bourtange

voor de vroege vogels

voor-de-vroege-vogels

Kano varen in de vroege ochtend uren vanaf 6.00 uur 

een ontbijt  mee en ..... varen maar.

wel reserveren  van te voren.

Meer informatie en reserveren

Gratis kano/fiets dag arrangement voor 2 personen!

gratis-kanofiets-dag-arrangement-voor-2-personen

Boekt u in de maand augustus bij ons een verjaardagsfeest, warm en koud buffet, hapjesbuffet of broodmaaltijd? Dan ontvangt u een kano/fiets dag arrangement voor 2 personen gratis! Dit arrangement is niet persoonsgebonden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

massage + 2 overnachtingen

massage-2-overnachtingen

 Gun u zelf een rustig moment. 2 overnachtingen, 2x een ontbijt en 2 prachtigen wandelroutes, en 1 uur ontspanningsmassage bij praktijk Westerwolde. (www.pranawesterwolde.nl). Dit alles kan in de maanden mei en juni 2014 voor € 110,00 per persoon. 

Meer informatie of reserveren

Hotel de Waalehof - Jipsinghuizen

Hotel de Waalehof Hotel de Waalehof Kanoen in Westerwolde Hotel de Waalehof achterzijde Kanoen in Westerwolde tijdens een personeelsfeest of uitje met de familie of vrienden Peddel en Pedaal Hotel de Waalehof